Sat 28 May // Emporium Brasil
  •   12:00 - 00:00
  •   €55,- (ex fee)
  •   Various
  •   18+

The heart and soul of dance. SOLD OUT!

Emporium Brasil

Organisator Matrixx presenteert met trots het thema van Emporium Festival 2016. De Berendonck zal op zaterdag 28 mei 2016 geel, groen en blauw kleuren. Vanaf de negen volledig in stijl gedecoreerde podia, zal de diversiteit aan dance-beats nog ritmischer en zonniger klinken tijdens Emporium Brasil!

Wie aan Brazilië denkt krijgt al snel een warm, kleurrijk en vrolijk gevoel van binnen. En laat dat nu net de bedoeling zijn van Emporium Festival. Het toonaangevende festival in Oost-Nederland dat dit jaar voor de 12de keer wordt gehouden, staat erom bekend complete werelden, culturen, tijdperken en rijken op één plek samen te verpakken tot een spectaculair dance-festival. Nadat o.a. de Gouden Eeuw, 1001 Nachten, Colors of India, de Maya’s & Inca’s, de Middeleeuwen en vorig jaar Japan de inspiratiebronnen waren van het jaarlijkse thema, vindt de Matrixx het dit jaar in Brazilië.


Het grootste land van Zuid-Amerika ademt muziek en dans. Feest, Samba en Carnaval stroomt door de aderen van het Braziliaanse volk. Naast de vele verschillende culturen en tradities, Rio de Janeiro met haar Copacabana en het Christo-beeld, de Favela’s, en de onuitputtelijke liefde voor Futebol (voetbal) staat Brazilië bovenal bekend om haar adembenemende natuur met als kroonjuweel het Amazonegebied. Kortom ‘Brasil’ heeft alle ingrediënten in zich voor een tot in de puntjes uitgewerkt thema en een spectaculair Emporium Festival.

 

De kaartverkoop draait inmiddels op volle toeren. En dat is logisch want Emporium is jaarlijks standaard uitverkocht. Kaarten kosten €55,- (ex fee) en zijn online verkrijgbaar via www.emporium.nl of www.matrixx.nl en bij elke Primera-winkel in Nederland.

Algemene voorwaarden // Disclaimer