Sat 27 May // Emporium Fairytales
  •   12:00 - 00:00
  •   €55 (ex fee)
  •   Various
  •   18+

TIME TABLE ONLINE // 98% SOLD OUT

Emporium Fairytales

Op het sprookjesachtige terrein van De Berendonck in Wijchen zullen op zaterdag 27 mei 2017 de bekendste sprookjes en verhalen werkelijk tot leven komen tijdens de 13de editie van Emporium Festival. Het thema van dit jaar is dan ook Emporium Fairytales.


Afgelopen editie, met als thema Brasil, was er eentje voor in de boeken. Die boeken zullen in 2017 letterlijk weer opengeslagen worden als er tijdens Emporium Fairytales de meest aansprekende en prachtige sprookjes verteld worden over de negen verschillende stages van het jaarlijkse dance-festival. Niet alleen de volledige gedecoreerde podia spelen een rol in het geheel van Emporium Fairytales, maar alles rondom het festival zal sprookjes ademen.

Emporium Fairytales neemt de bezoeker mee in de wereld van prinsen en prinsessen, kastelen, magie, elfjes en een betoverende sfeer. Maar natuurlijk zullen ook heksen, wolven, tovenaars en andere slechterikken uit de vele sprookjes van zich laten horen op 27 mei. Wie naast de bezoekers de hoofdrollen zullen spelen in dit epische verhaal zie je hieronder.

Kaarten zijn online te bestellen via www.Emporium.nl of www.Matrixx.nl en te koop bij elke Primera winkel in Nederland.

Volg Emporium Fairytales op verschillende Socials:

Facebook: facebook.com/EmporiumFestival
Instagram: EmporiumFestival
YouTube: youtube.com/ClubtheMatrixx
Twitter: twitter.com/EmporiumXX
Snapchat: Matrixx-Events
Hastag: #Emp17

Check hier het Blokkenschema per Area en maak alvast je planning voor volgende week zaterdag!

Algemene voorwaarden // Disclaimer