Matrixx at the Park 2017 met o.a. Ronnie Flex en Sevn Alias

Matrixx at the Park is weer terug in het Hunnerpark in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli! Hetzelfde concept, weer zeven dagen lang helemaal gratis, dezelfde locatie, maar dan in een nieuw jasje en met een nieuwe spannende line-up. Het overvolle programma bevat onder andere: The Partysquad, Radical Redemption, Moksi, Childsplay, Paul Elstak, Jay Hardway, La Fuente, Coone, Dyna, Johnny500, Dirtcaps en vette live-optredens van onder meer Ronnie Flex en Sevn Alias!

Jupiler Stage
Voor de 16de keer kun je tijdens de Vierdaagsefeesten gratis en voor niets terecht bij Matrixx at the Park. Het hoofdpodium, de Jupiler Stage, gaat elke dag om 19:00 uur open en brengt de dikste House en Urban muziek. Behalve op zondagmiddag, wanneer het al vanaf 14:00 uur weer de beurt is aan het succesvolle XXlerator. Op woensdag neemt het Freestyle concept Lunatixx de Jupiler Stage over!

JBL Stage
Het tweede podium, dat voor het 3de jaar achtereen omgedoopt wordt als de JBL Stage, staat ook dit jaar weer bol van het talent uit de regio en de rest van het land. De hosts van dit jaar zijn, in chronologische volgorde, Daisy’s Dj Team & Friends, No Way Back, Doggtown & Jangala, Deciliters, Kamp Ras, De Nachttuin, Bla Bla en op de vrijdag sluit Encore af. 

Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.facebook.com/MatrixxEvents.

Algemene voorwaarden // Disclaimer