Het Foute Oranjefeest in Arnhem

Nieuw! Op woensdagavond 26 april en donderdag 27 april organiseert Matrixx voor de eerste keer Het Foute Oranjefeest. Het vernieuwde plein aan de Trans in het centrum van Arnhem is het toneel voor een feestspektakel ter ere van Koningsdag. Artiesten als Wolter Kroes, Andre Hazes Jr, Snollebollekes, Gebroeders Ko, John de Bever, Paul Elstak en natuurlijk de dj’s van Q-Music betreden het gezelligste podium van Arnhem op Koningsavond en Koningsdag.

Willy van Oranje heeft uitgezocht waar hij het beste zijn verjaardag kan vieren. Zijn keuze is gevallen op de Trans in Arnhem:

Het belooft een dolle boel te worden op 26 en 27 april als Matrixx, bekend van onder andere Dreamfields en Emporium, op de Trans neerstrijkt met Het Foute Oranjefeest. Onder aanvoering van de dj’s van Q-Music the Party met natuurlijk het Foute Uur Live, zullen er verdeeld over twee dagen de volgende live-artiesten het imposante Oranje-podium betreden.

 

Woensdag 26 april – 18:00 tot 00:00 uur

Snollebollekes – Paul Elstak – Q-Music The Party & Het Foute Uur live – Charmante Gasten – Host van de avond is natuurlijk Willy van Oranje.

 

Donderdag 27 april – 12:00 – 00:00 uur

Wolter Kroes – Andre Hazes Jr. – John de Bever – Gebroeders Ko – Jody Bernal – Het Feestteam – Q-Music The Party & Het Foute Uur live – Charmante Gasten – Host Willy van Oranje

Dit Oranje-spektakel met de populairste muziek van dit moment, de foutste nummers die eigenlijk net niet kunnen en de bekendste dance-hits, is helemaal vrij toegankelijk.

Algemene voorwaarden // Disclaimer